

Холмс:
- Уотсън тая е без гащи.
- По какво разбра?
- Има пърхот по обувките.

- Гад! Изчезна и ме остави сама с мъжа ми!
- Това не е нищо! Моят любовник и мъжа ми изчезнаха заедно...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Временният срив на туризма в нашата страна има риск да се окаже постоянен, въпреки усилията да има по-добри условия за сънародниците ни, пише Адриан Николов
Ресторантьорският бранш може и трябва от всяка негативна ситуация да мотивира креативност, за да стане по-гъвкав, убеден е дългогодишният предприемач Юлиян Георгиев
Липсата на тази информация е най-големият проблем пред хотелиерите, защото те не могат да направят никакви планове, казва Живко Табаков
Някои от заведенията край морето са въвели специална система за поръчки
Община Созопол работи и по така необходимия за града информационен център, който да промотира както забележителностите, така и местния бизнес
От 15лв./кв. днес продуктът се продава за 60 лв. – държавата да следи за спекула, след като изисква от нас, коментира наш читател хотелиер
В Бургас наемите бяха около 25-26 евро на кв.м.
Засега нито Националния оперативен щаб, нито Министерството на здравеопазването дават ясен сигнал
Клиенти почти няма, сервитьорки и бармани кибичат с часове и чакат посетители
Подходът трябва да бъде индивидуален, някъде ще са намалени на символични цени, каза министър Николина Ангелкова